Σελίδες

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Πρόσκληση σε βιωματική διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: Έφηβοι και αθλητισμός.

 



Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αγριάς, σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε μία βιωματική διαδικτυακή συζήτηση που διοργανώνουν με θέμα: Έφηβοι και αθλητισμός.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:00-19:30 μέσω της πλατφόρμας Google meet. Ο σύνδεσμος για τη συμμετοχή στη συζήτηση είναι: https://meet.google.com/ron-vfrp-xqf

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Νίκος Σκιαθίτης, χάλκινος Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, καθώς και Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό οι Ηλίας Κουτσερής, πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου και Δημήτρης Παπαντωνίου, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αγριάς.

Κατά τη διάρκεια της βιωματικής αυτής εκδήλωσης ο προσκεκλημένος μέσω της προσωπικής και επαγγελματικής του εμπειρίας θα προσπαθήσει να απαντήσει σε μία σειρά ερωτημάτων που απασχολούν τόσο τους εφήβους όσο και τους γονείς. Ενδεικτικά αναφέρονται τα κάτωθι:

-        -Ποια είναι η εσωτερική ανάγκη του εφήβου για άσκηση και αθλητισμό;

-       - Πώς συμβάλλει η άσκηση στην ισορροπία του εφήβου;

-        -Τι σε κάνει να θέτεις στόχους στην εφηβική ηλικία;

-      -Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής αθλήματος; (τι κάνει έναν έφηβο να επιλέξει ένα άθλημα; οι φίλοι, οι παρέα, το περιβάλλον;)

-       - Φυσική δραστηριότητα και αθλητισμός

-       - Εφαρμογή βασικών αρχών κατά την άθληση

-        -Άσκηση και διατροφή

-        -Επιλογή και επίτευξη στόχων

-        -Διαμόρφωση χαρακτήρα μέσα από τον αθλητισμό

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου