Σελίδες

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς, ο Σύλλογός μας σε υλοποίηση των αποφάσεων της Γενικής μας Συνέλευσης, ενόψει της λειτουργίας του Σχολείου μας από την ερχόμενη Δευτέρα μέσω τηλεκπαίδευσης, επικοινώνησε με τη Διεύθυνση του Σχολείου προκειμένου να εξασφαλιστεί κατά το δυνατόν η απρόσκοπτη πρόσβαση των παιδιών μας στην πλατφόρμα εκπαίδευσης.

Για το σκοπό αυτό έχουμε προβεί στην παραγγελία τεσσάρων (4) tablets τα οποία θα προστεθούν εντός της εβδομάδας στα τέσσερα (4) που ήδη διαθέτει το Σχολείο και σε όσα ακόμη παραδοθούν το επόμενο διάστημα από το Υπουργείο Παιδείας.

Ευχαριστώ το μέλος του Συλλόγου Kostas Papalexandratos για την άμεση ανταπόκρισή του στην υλοποίηση της προμήθειας των tablets.

Επιπρόσθετα σας γνωρίζεται ότι κατόπιν συνεννόησης με το Νίκο Μαγγίτση την επόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μας δράση, μέσω τηλεδιάσκεψης. Λεπτομέρειες θα αποσταλούν με νεότερο μήνυμα.

Τέλος, από το επόμενο Σάββατο θα ξεκινήσουν διαδικτυακά μαθήματα φωτογραφίας για τους μαθητές του σχολείου μας. Εισηγητής θα είναι ο υποφαινόμενος. Για το σκοπό αυτό θα γίνει ένα δοκιμαστικό αυτή την Κυριακή. Λεπτομέρειες θα αποσταλούν με νεότερο μήνυμα.

Συνοψίζοντας σκοπός μας είναι να είμαστε δίπλα σε γονείς και μαθητές προκειμένου αυτή η περίοδος να περάσει όσο το δυνατόν πιο εύκολα και ευχάριστα για όλους!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου