Σελίδες

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Πεζοπορία στη Δράκεια με το Νίκο Μαγγίτση

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αγριάς μαζί με το Νίκο Μαγγίτση σας προσκαλούν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου σε μία ημερήσια εκδρομή με πολλές δράσεις.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τα εξής: Συνάντηση στη Δράκεια στις 10:00, πεζοπορία διάρκειας περίπου 1:30 μέχρι τον Άγιο Λαυρέντιο (εύκολη κυκλική διαδρομή χωρίς ανηφόρες).
Στο μέσο της διαδρομής (μετά από 45 λεπτά, σύντομη στάση στον Άγιο Λαυρέντιο όπου θα δοθεί ένα μικρό γλυκό στους συμμετέχοντες.
Στη συνέχεια επιστροφή στη Δράκεια όπου θα μας περιμένουν οι αδελφές Λύτρα για να μας ξεναγήσουν στο νέο ψηφιακό ιστορικό μουσείου του χωριού. Η εξόρμηση θα κλείσει με φαγητό στην πλατεία της Δράκειας σε μαγαζί που θα κλείσουμε τις επόμενες ημέρες.
Είναι μία ωραία ευκαιρία να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και γονείς με παιδιά να έρθουμε λίγο πιο κοντά, αφενός και αφετέρου να μάθουμε καλύτερα την περιοχή και την ιστορία της.

Για σκοπούς έγκαιρης προετοιμασίας παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή στο email του Συλλόγου μας sgkgagrias@gmail.com ή στην πλατφόρμα της εκδήλωσης στη σελίδα μας στο FB Πεζοπορία στη Δράκεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου