Σελίδες

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Γιορτή αποφοίτησης Γ΄ Γυμνασίου

 Οι μαθητές του Γ1 του Γυμνασίου Αγριάς, με την πρωτοβουλία του πενταμελούς της τάξης, που αποτελείται από τους μαθητές Χάρη Βαμβάκο, Κατερίνα Δαδάνη, Αφροδίτη Κορομηνά, Μάρθα Διονυσίου και Μαρίσα Μίγκα πραγματοποίησαν κατά την τελευταία εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων μία μικρή γιορτή αποφοίτησης.

Ο μαθητής και πλέον απόφοιτος Χάρης Βαμβάκος δημιούργησε βίντεο με τίτλο «Αναμνηστικό Βίντεο Απόφοιτοι 2021», που προβλήθηκε παρουσία των καθηγητριών του τμήματος, κυρίας Μιχαήλ Ελένης, φιλολόγου και κυρίας Σάββα Αναστασίας, Υποδιευθύντριας και καθηγήτριας Αγγλικών. Το βίντεο, όπως φανερώνει και ο τίτλος του, αποτελεί μία αναδρομή στα τρία χρόνια των μαθητών της τάξης Γυμνασίου και της θητείας τους σε αυτό. Οι ευχάριστες στιγμές που πέρασαν, η αλλαγή που είδαν οι μαθητές στα πρόσωπά τους από την ηλικία των 12 ετών μέχρι τα 14, ακόμα και η αναφορά στις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας, προκάλεσε χαμόγελα και συγκίνηση τόσο στους μαθητές όσο και στις καθηγήτριες. Με χρηματικό ποσό που είχε συγκεντρώσει το πενταμελές αγοράστηκαν και μοιράστηκαν στο τέλος της γιορτής κεράσματα. Επίσης το πενταμελές φρόντισε να κάνει αναμνηστικά δωράκια με τις φωτογραφίες των μαθητών που είχαν τραβήξει εκείνοι οι μαθητές του τμήματος, οι οποίοι κατά τα δύο τελευταία σχολικά έτη είχαν παρακολουθήσει τα μαθήματα φωτογραφίας που υλοποίησε ο κύριος Δημήτρης Παπαντωνίου, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Παρά τους περιορισμούς που προκλήθηκαν λόγω της πανδημίας, οι μαθητές απέδειξαν με τη διοργάνωση της μικρής αυτής τελετής ότι υπάρχει τρόπος να αναλαμβάνουμε δράση, να προσπερνούμε εμπόδια και να νιώθουμε ευγνωμοσύνη για όμορφες στιγμές που ζούμε.
Ο σύλλογος καθηγητών του Γυμνασίου Αγριάς συγχαίρει του μαθητές και τους εύχεται καλή συνέχεια στο Λύκειο και στη μετέπειτα πορεία τους.
Παρακολουθήστε το βίντεο «Αναμνηστικό Βίντεο Απόφοιτοι 2021»:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου