Σελίδες

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

3ήμερο Βιβλίου στην Αγριά-Δράκεια 19-20-21/Ιουλίου/2019


ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΡΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3ήμερο βιβλίου στην Αγριά-Δράκεια 19-20-21 Ιουλίου 2019

Με σκοπό την ανάδειξη της πρότυπης σχολικής βιβλιοθήκης του Γυμνασίου Αγριάς και την προώθηση της φιλαναγνωσίας με κοινή πρωτοβουλία των Συλλόγων Διδασκόντων και Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αγριάς, διοργανώνεται έκθεση βιβλίου στον προαύλιο χώρο του Σχολείου από τις 8 μ.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Παρασκευή 19 Ιουλίου:
Ομιλία: Η πρότυπη σχολική βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Αγριάς από την φιλόλογο του σχολείου Μιχαήλ Ελένη ώρα 8.30 μ.μ.
Βιβλιοπαρουσίαση: Η σπηλιά του Φιλοκτήτη, της Ζαφειρίας Κοτζαμάνογλου (μυθιστόρημα εφηβικό) ώρα 9.00 μ.μ. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Αργύρης Γιουρούκης, πρόεδρος Πολιτιστικού Κέντρου εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας. Για το βιβλίο θα μιλήσει η Χρύσα Μαστοροδήμου, εκπαιδευτικός, λογοτέχνης. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, ιστορικός.

Σάββατο 20 Ιουλίου:
Προσκοπικά παιχνίδια: 8.00 μ.μ./ Από το  1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αγριάς.
Βιβλιοπαρουσίαση: Ένα χαμόγελο στον ουρανό, της Άρτεμης Παπανδρέου (μυθιστόρημα ενηλίκων) ώρα 9.00 μ.μ. Την εκδήλωση θα προλογίσει η Αγγελική Θάνου, συγγραφέας, σχολική σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής, διδάκτωρ του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο και θα διαβάσει αποσπάσματα.

Κυριακή 21 Ιουλίου:
(Βόλτα στη Δράκεια)/Διοργάνωση ο Αναπτυξιακός  και Πολιτιστικός Σύλλογος “Η ΔΡΑΚΕΙΑ”
Καραμάνειος Δρόμος Υγείας: 3χλμ. Αφετηρία Δράκεια, είσοδος χωριού. Τερματισμός Κάτω Πλατεία 7.00 μ.μ.
Βιβλιοπαρουσίαση: Ο Γεώργιος Καραμάνης και το Σανατόριο Πηλίου (ιστορική μελέτη – για όλους) ώρα 8.30 μ.μ. Για το βιβλίο και τη συνεισφορά των Γ. Καραμάνη και Γ. Μουγογιάννη θα μιλήσουν οι: Χρήστος Αγιώτης (εκδότης), Αννίτα Πρασσά (προϊσταμένη των ΓΑΚ Μαγνησίας) και Γιάννης Χατζάκος (μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΔΡΑΚΕΙΑ».

Την έκθεση υποστηρίζουν το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αγριάς, ο Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος “Η ΔΡΑΚΕΙΑ”, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Αγριάς, Δράκειας και Λεχωνίων, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου, ο Δήμος Βόλου και το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου